Jacky

Ik ben Jacky Mervel en maak u graag deelgenoot van mijn visie op het fokken van Oudduitse Herders. In mijn kennel ‘Je n’ai rien oublié‘ fok ik al zo’n 35 jaar jaar rashonden in huislijke sfeer. De door mij gefokte honden vinden inmiddels wereldwijd hun weg.

Roedel

Op dit moment bestaat mijn roedel uit tien honden: zes Oudduitse herders (Guess, L'Été, Orage, Seven, Voque en Tuesday) en vier rescuehonden uit resp. Spanje en Roemenie (Charley, Beertje, Fay en Lotje). Mijn honden wonen bij mij in huis (niet in kennels) en kunnen vrijelijk, naar keuze, binnen of buiten verblijven. Mijn kennel is gevestigd in het centrum van Dongen (Noord-Brabant) en beschikt over een eigen privé-bos waar de honden zich dagelijks uit kunnen leven.

Kwaliteit & gezondheid

De gezondheid van mijn honden heeft absolute top-prioriteit. Ik fok daarom strikt hobbymatig op kleine schaal conform de regels en fokkersvoorwaarden van de rasverenigingen. Alle officiële fokkers- en onderzoeksdocumenten aangaande de kwaliteit van mijn honden zijn volledig in te zien op deze website. Ik werk intensief samen met onze eigen dierenartsen en top-dierenklinieken in Nederland en Denemarken. Pups worden uiteraard ontwormd, krijgen een NDG-chip (Nederlandse Databank Gezelschapsdieren) en worden super-gesocialiseerd gedurende de opgroei in de eerste acht weken. Daarnaast wordt altijd een stamboom en EU-dierenpaspoort meegeleverd. Mijn kennel is geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de IHR in Duitsland.

Welkom!

U bent van harte welkom in mijn kennel waar u vrijblijvend alle honden kunt bewonderen. Bel gerust, mijn kennel is een Way of life dus koffie, thee of een goed glas wijn staan 7 dagen per week voor u klaar!

Bevriend

Wij zijn bevriend met Kennel De Zwarte Parel in Vierakker (Gelderland).

https://oudduitseherders.wixsite.com/dezwarteparel